home     Aankopen 3.0

Aankopen 3.0

Woning aankopen lastig?…Niet als je dat samen met een expert kunt doen.

“Fantastische woning gezien?... en je wil dolgraag een volgende stap nemen? Dan is het plezierig als je een expert zou kunnen raadplegen die èn bewezen verstand van zaken heeft èn die je voor 100% kan vertrouwen.”

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar vooral ook zeker weten dat je een goede en verstandige aankoop doet, zonder gezeur achteraf. Ook die hele juridische kant is iets wat je niet elke dag doet. Je zou dan geholpen zijn met iemand die precies weet hoe het aankoop-spel werkt en die geen enkel ander belang heeft dan dat jij een woning vindt waar je echt gelukkig wordt.

Daarvoor hebben we een vernieuwende dienst opgezet voor iedereen die zijn droomwoning wil aankopen: Aankopen 3.0

Super slim samenwerken

De allerbeste manier om je droomwoning te bemachtigen is door super slim samen te werken. Jij met jouw kennis, wensen en enthousiasme en ik als jouw makelaar, adviseur en vertrouwenspartner. Jij bepaald waar je mee geholpen wil worden en ik geef je precies die service waar jij het meest behoefte aan hebt. 

Tijdens het hele aankooptraject ondersteun, begeleid, adviseer en coach ik je zodat jij zonder zorgen je droomwoning kunt aankopen. Ik help je met een slimme aankoopstrategie, ben je sparringpartner tijdens de hele aankoop en kan alle juridische checks en controles voor je uitvoeren.

Wellicht wil je zelf niets doen (en dus volledig ontzorgt worden) of wil jij juist wel een grotere rol in het aankoopproces nemen. Alles is mogelijk in de ultieme samenwerking,…dat is aankopen 3.0.

Snel aankopen?... bel mij op 035 - 2031477

Menukaart

De aankoopservice is in losse modules opgebouwd. Hierdoor kan jij zelf bepalen waar je mee geholpen wil worden. Hierdoor houd jij meer geld over dat je weer kunt steken in de cosmetische afwerking, verbouwing, aanschaf van interieur en/of aankleding van je nieuwe droomhuis.

En omdat je gebruik maakt van de kennis, expertise en ervaring van de professionele makelaar ben je er zeker van dat je een goede aankoop gedaan hebt. Het beste van twee werelden dus.

Je kiest die modules waar jij behoefte aan hebt. Niets meer en niets minder. Je kan ook gebruik maken van alle optionele diensten, zodat je ten alle tijden een zo compleet mogelijke begeleiding hebt bij de aankoop van je nieuwe huis. Alle diensten kan je ook los afnemen, wat voor jouw het beste is. 
Download de menukaart

 


Meer info?...mail of bel mij op 035 - 2031477

Heb je vragen, stel ze gerust.

Verstuur

Mark Teeuwissen
Haardstedelaan 16
1271 NM Huizen

KvK: 32101746

Bel ons
035 - 2031477

Mail ons
info@markteeuwissen.nl