home     Gelukkig wonen

Gelukkig Wonen

Mijn missie: Iedereen woont zoals het hem of haar gelukkig maakt 

Ik help je de keuzes te maken die echt bij jou passen!
Als makelaar en mens zie ik om mij heen dat woningeigenaren soms wat onhandige keuzes maken. Keuzes die niet echt goed bij hen passen of bij hun persoonlijke situatie. Met als resultaat dat ze achteraf niet echt gelukkig kunnen zijn in hun woonsituatie.
Soms komt dat doordat (toekomstige) woningeigenaren kennis of ervaring missen om een verstandige beslissing te nemen. Maar soms worden ze in een bepaalde richting gestuurd door mensen die daar zelf een belang bij hebben. Dat kunnen adviseurs zijn die aan hen willen “verdienen” maar het is ook de borrelpraat op verjaardagen of onzinverhalen van mensen met een eigen verborgen agenda.

Door woningeigenaren te informeren en ze te leren betere keuzes te maken zullen ze eerder het geluk vinden in hun huidige of toekomstige woonsituatie. Ik stimuleer woningeigenaren dan ook om beter voor zichzelf op te komen en altijd een actieve rol aan te nemen bij ieder beslissing aangaande hun woonsituatie. Of dat nu gaat om de keuze om te verkopen, de keuze voor een nieuw huis of het besluit om gewoon te blijven wonen waar je nu woont.
Hoe beter de keuzes echt bij jou passen, des te groter de kans dat je 100% gelukkig kunt wonen.

Expert Gelukkig Wonen
Met het project Gelukkig Wonen doe ik doorlopend onderzoek naar wat mensen nu echt gelukkig maakt in een huis en de directe leefomgeving.
Hoewel veel mensen zeggen dat voor het bereiken van optimaal geluk je jezelf zou moeten loskoppelen van materiële zaken, valt niet te ontkennen dat het geluksgevoel juist ook beïnvloed wordt door de materie waarmee we ons omringen. Hoe we ons voelen in de woning zelf, met de goederen en spullen die daar in staan en in de directe leefomgeving.
Maar geluk gaat ook over het gevoel van zelfbeschikking, het hebben van keuze-vrijheid, het ervaren van vreugde en in hoeverre je kunt omgaan met negativiteit of stress. Kortom zaken die gevoelsmatig ook al je beslissingen op woongebied direct of indirect beïnvloeden.

De resultaten van de door mijn verzamelde kennis en informatie over van waar “wonen en geluk elkaar ontmoeten” publiceer ik in de vorm van artikelen en video's met tips, interviews met professionals /experts en woningeigenaren. Deze moeten je helpen om strategieën te hebben om jouw eigen persoonlijke geluksgevoel te vergroten.
Ik zal de volgende gebieden onder de aandacht brengen:

  • Hoe kan jij jouw woongeluk vergroten in je huidige huis
  • Hoe kan je beter verkopen, met het gevoel hebt dat jouw belang voorop staat
  • Hoe vind je echt jouw droomwoning, waar jij je 100% happy gaat voelen
  • Slim je persoonlijke financiën regelen en het nooit een bron van stress laten worden
  • Hoe ziet de toekomst van wonen eruit
  • Wat zijn nu slimme stappen in je wooncarrière
  • Hoe kan je gezond en groen wonen

Wil jij zelf je eigen verhaal kwijt, dan hoor ik het graag.
 

Kijk voor video's en interviews op mijn Youtube kanaal 

Heb je vragen, stel ze gerust.

Verstuur

Mark Teeuwissen
Haardstedelaan 16
1271 NM Huizen

KvK: 32101746

Bel ons
035 - 2031477

Mail ons
info@markteeuwissen.nl