home     over mark

Mark Teeuwissen

Mijn naam is Mark Teeuwissen, ik ben een makelaar die het altijd al op zijn eigen manier wilde doen.

Ooit ben ik de makelaardij ingestapt toen ik, na het overlijden van mijn vader en toenmalige zakenpartner tijdens het afsluiten van de nalatenschap met makelaars te maken kreeg. Ik vond dat ze makkelijk over het geld van een ander praatten en een gebrek aan empathisch gevoel hadden.

Dat gaf mij het idee dat het in de makelaardij echt wel een stuk beter kon. Daarom ben ik de opleiding tot makelaar gaan volgen en binnen twee en half jaar heb ik mijn eigen kantoor geopend.

Een paar jaar geleden ben ik de opleiding Mediation en Conflictbemiddeling gaan doen omdat ik vond, én vind, dat om iets te verkopen het belangrijker is om te weten hoe je verbinding met de ander moet maken en niet elkaar gaat bestrijden. Kopers en verkopers bij elkaar zetten en beide hun belangen uitleggen leidde tot betere resultaten dan “spelletjes te spelen” en in een onderhandeling de andere partij te bevechten.

De afgelopen jaren ben ik tevens parttime docent geweest op een MBO waar ik les gaf in ondernemersvaardigheden en het schrijven van een ondernemingsplan.  Ook heb ik enkele honderden particuliere verkopers van een internetmakelaar geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop.

In 2015 ben ik begonnen om al mijn verkoopkennis en ervaring op te schrijven met als resultaat het boek: Je huis verkoop je zo!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere woningverkoop een op maat gesneden aanpak verdient. Daarom heb ik mijn dienstverlening zo opgezet dat ik samen met de klant een verkoopstrategie ontwikkel met een plan van aanpak op maat. Zo houdt de verkoper zelf de regie over de verkoop van zijn woning.

In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar in de pop/country band Sunday’s Child, samen met mijn vrouw Jozien.

Biografie

Gelukkig in Huizen

Vlogger met eigen Youtube en Facebook kanaal met video's over opmerkelijke bezienswaardigheden, buurtinformatie, historische plekken  leuke winkels en tips over cultuur, sport en ontspanning voor iedereen die in Huizen woont of wil komen wonen.

 

 

Schrijver

Auteur van ‘Je huis verkoop je zo! Zelf doen met de strategie van verkoopexpert en makelaar Mark Teeuwissen’

 

Freelance makelaar/taxateur

Voor zowel een traditioneel- als internetmakelaar als register-makelaar gewerkt en hierbij enkele honderden woningeigenaren geadviseerd hoe ze beter kunnen verkopen, van 2013 t/m 2016

Docent MBO

Op het HM College en MBO College Hilversum les gegeven in vakken ondernemerschap/ financieel en commercial management, leiding geven en het schrijven van businessplannen, van 2013 t/m 2018.

Mark Teeuwissen Makelaars 

Bemiddeld bij aan- en verkoop, huur en verhuur van particuliere woonhuizen, appartementen en bedrijfsmatig onroerend goed. Ontwikkelde nieuw businessmodel (verdienmodel) voor de makelaardij. Van 2004 tot 2014.

Mark heeft de afgelopen jaren enkele honderden verkopers kunnen helpen om zich beter voor te bereiden op de verkoop van hun woning. Daarnaast heeft hij zowel verkopers als kopers gecoacht tijdens hun onderhandelingen zodat zij het beste resultaat konden behalen.

Zijn drive en enthousiasme zijn aanstekelijk en als geen ander weet Mark verkopers te inspireren om zelfstandig hun woning te verkopen. In zijn lezingen geeft hij verkopers het vertrouwen en de tools om enthousiast aan de slag te gaan.

Met al zijn verkoopkennis en ervaring als makelaar is Mark tot een unieke visie gekomen over hoe je als woningeigenaar het beste zelf je huis kunt verkopen. In zijn boek ‘Je huis verkoop je zo! legt hij uit wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe je zelf de verkoop van je huis kunt organiseren.

“Mark was enthousiast, wij kregen energie van hem. Adviezen kwamen als spraakwater.”

Renske

“...een innemend en fijn gesprek, waar ik ook op andere terreinen mijn voordeel kan doen.”

Erik

“Tja, dit alles is te danken aan het enthousiasme en de enorme kennis van Mark”

Victor